Alanya'da pazar yeri değişikliği yapıldı

Alanya Salı Pazarı kapalı pazar yapımı çalışmaları nedeniyle geçici bir süre başka yere taşındı.

Alanya'da pazar yeri değişikliği yapıldı
Alanya Hali'nin yanında her salı günü kurulan pazar, kapalı pazar çalışmaları nedeniyle bir süreliğine başka bir yere taşınıyor. 2 veya 3 ay süreyle pazar yerinin değiştiğini belirten Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, geçici bir süreliğine Salı Pazarı'nın yerinin Alanya Pazarcılar Odası ve Kale Soğutma yanında olacağını söyledi. 

Konuyla ilgili konuşan Hasan Yiğit, "Alanya halkına ve yerli yabancı ziyaretçilerimize 2 veya 3 ay süreyle geçici olarak orada hizmet vereceğiz." dedi. 

Salı Pazarının olduğu bölgede yeni kapalı pazarın yapımına başlanacağını ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Yiğit, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti. Yiğit, "Bu başlangıç. Başkanımız bir kaç pazar yerini daha kapatmayı düşünüyor. Türkler'de, Avsallar'da, Mahmutlar'da pazarlar kapanacak. Cuma Pazarı'da kapanacak daha büyük bir pazar orada olacak. Başkanımız her zaman bizlere yardımcı oluyor. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Bizde o hizmetlere her zaman desteğimizi veririz." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 12:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83