Alanya'da sünnet şöleni

Geçtiğimiz hafta Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetinden faydalanan çocuklar ve aileleri için Belediye ve Alanya Ülkü Ocakları iş birliğinde sünnet şöleni düzenlendi.

Alanya'da sünnet şöleni
Okulların tatile girmesiyle birlikte Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 2018 yılının ilk sünnet organizasyonunda 78 çocuk sünnet olurken bu çocuklar ve aileleri için sünnet şöleni düzenlendi. Alanya Belediyesi ve Alanya Ülkü Ocakları iş birliğinde Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen organizasyona Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, oda başkanları, muhtarlar, aileler ve çocukları katıldı. Organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

YÜCEL: “500’DEN FAZLA ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konuşmasında sosyal belediyeciliğe verdikleri önemi vurgularken şu ifadeleri kullandı; “Alanya’ya en güzel hizmetleri kazandırmak, hayal olan projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalışırken, bir yandan da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Alanya’da uyguluyoruz. Tüm hizmetlerimizin ortak hedefi insanlarımızı mutlu etmek ve onların yaşam kalitesini yükseltmek. Sosyal yardımlarımızdan sadece birisi olan sünnet hizmetimizle şimdiye kadar 500’den fazla çocuğu sünnet ettirdik. Bugün de 78 çocuğumuzun sünnet şölenini gerçekleştirdik. Buradaki tüm ailelerimizi tebrik ediyor, çocuklarını vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirmelerini diliyorum.”

AFRİN’DEKİ MEHMETÇİKLER UNUTULMADI

Sünnet Şöleni programı kapsamında Alanya Belediyesi Mehter Takımı, salonda bulunan vatandaşlara konser verdi. Konserin ardından kürsüye gelen hocaların eşliğinde dua edildi. Afrin’de bulunan Mehmetçik’te unutulmayarak buradaki görevli askerlerimiz için de dua edildi.  

SÜNNET OLAN ÇOCUKLAR ERKEKLİK DİPLOMALARINI ALDI

Alanya Belediyesi ve Alanya Ülkü Ocakları iş birliğinde düzenlenen organizasyon sonunda, protokol tarafından sünnet olan çocuklara erkeklik diplomaları ve uzaktan kumandalı oyuncak araba hediye edildi.

AİLELER ORGANİZASYONDAN MEMNUN

Alanya Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen Sünnet Şöleni’ne katılan aileler ve çocukları, hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getirirken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Ülkü ocakları Başkanı Abil Gündoğdu’ya teşekkürlerini ilettiler.

Salonda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nin ardından gezi treni ve araçlarla sünnet olan çocuklar için konvoy düzenlendi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83