Alanya'da Trafik eğitim parkı'nda yeni düzenleme

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda, daha bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla uygulama alanları genişliyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde parkın içerisine mini tünel, üst/alt geçit ve emniyet kemeri standı yapılıyor.

Alanya'da Trafik eğitim parkı'nda yeni düzenleme
Bugüne kadar binlerce çocuğa trafik bilinci aşılayan Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, eğitim materyallerini genişletiyor. Hem yaya hem de şoför olarak öğrencilerin ne yapması gerektiğini uygulamalı olarak anlatan görevliler, eğitim yelpazesini de genişletiyor. Öğrencilerin daha iyi kavrayabilmeleri için yapılan uygulama alanlarına mini tünel, üst/alt geçit ve emniyet kemeri standı da eklendi. Yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak olan eklemelerin yanısıra eğitimlerde aralıksız devam ediyor.
ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Her gün onlarca çocuğu ve ailesini misafir eden Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklar eğlenirken öğreniyor. Teorik olarak verilen bilgiler ışığında uygulama alanına geçen öğrenciler, burada akülü araba ile test yapıyor, trafik lambalarının olduğu yaya geçitlerinde karşıdan karşıya kontrollü geçiş yapıyor.

TOKSÖZ: “GELİŞEN PARKIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Sorumlusu ve Alanya Trafik Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Toksöz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen eğitim neticesinde bugüne kadar binlerce kişiye ulaştık. Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel’in de özel ilgi gösterdiği parkımız, baştan aşağı modernize edilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Her geçen gün gelişen parkımızda misafirlerimiz artık tünel, üst/alt geçit eğitimlerini de uygulamalı olarak alabilecek. Eğitimlerimiz tamamen ücretsiz olup bütün vatandaşlarımızın katılımına açıktır.”



















Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83