Alanya'da ulaşım esnafını sevindiren haber

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kent içi toplu ulaşım esnafının 32 bin lira olan aylık gelir desteği yılbaşına kadar 35 bin liraya, yılbaşından sonrası için 38 bin liraya yükseltildi.

Alanya'da ulaşım esnafını sevindiren haber
 Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı devam toplantısı Başkan Vekili Mesut Kocagöz başkanlığında gerçekleştirildi. Ulaşım esnafını sevindirecek bir karara imza atan meclis, kent içi toplu ulaşım esnafının Büyükşehir Belediyesi’nden her ay düzenli olarak aldıkları 32 bin TL’lik gelir desteğini yılın son 4 ayı için 35 bin TL’ye 2019 yılı için ise 38 bin TL’ye yükseltti. Oybirliği ile alınan kararı ulaşım esnafı alkışlarla destekledi. Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, alınan karardan dolayı meclis üyelerine ve Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti. 
Meclis toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 55'incisi düzenlenecek Uluslararası Film Festivali’nde verilecek ödüller de karara bağlandı. Oy birliği ile geçen karara göre bu yıl 29 Eylül- 5 Ekim tarihlerinde gerçekleyecek festivalde 'En iyi film' için 320 bin, 'en iyi yönetmen' için de 155 bin lira ödül verilirken, toplam 1 milyon 30 bin 500 liralık ödül dağıtılacak.

Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda Sobacılar Çarşısı esnafının Vakıflarla yaşadığı kira sorununu çözecek önemli bir karar daha alındı. Mecliste, Sobacılar Çarşısı’ndaki Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait hissenin, el sanatlarının tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Kamulaştırılma Kanunu’nun 26. Ve 30. Maddeleri gereği Büyükşehir Belediyesi adına kamulaştırılması için Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ne yetki verildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 20:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83