Alanya'daki 2015 yılı olaylarının davası görüldü

Alanya'da 2015 yılında çıkan olaylarda sürekli dava açılarak yargılanan ülkücü gençlerin bugün duruşması vardı.

Alanya'daki 2015 yılı olaylarının davası görüldü
2015 Yılında Alanya gençliği vatan, bayrak sevdası ile Alanya sokaklarında yaptığı yürüyüşte Atatürk Anıtına geçmek isterken, bankalar caddesi güzergahında HDP'lilerin taşlı sopalı saldırısına maruz kalmıştı. İşte o yıldan bu yana hem suçlu hem de güçlü misali gençlerimiz saldıran kişiler tarafından sürekli açılan davalar neticesinde yargılanıyor. 

Bugün davanın bir başka ayağı daha yapıldı. Dava çıkışı fotoğraf çektiren ülkücü gençler adına Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu bir açıklama yaptı. Gündoğdu açıklamasında şu kelimeleri sarfetti: 

"2015 yılında Türk düşmanlarının kucağına oturan, PKK, FETÖ ve meclisteki siyasi yardıkçılarının Türkiye’de şehrimizden başlamak üzere iç savaş çıkarmak için, Alanya’daki bürokrasi Ve siyasetteki uzantılarını harekete geçirerek, tahrik Ve tahripleriyle gençlerimizin samimi duygularını kullanarak, bir kargaşa ve kaos ortamı yaratmaya çalışmışlardır. O gün, Milliyetçi-Ülkücü Hareket Lideri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, bu kumpas tahrik sürecine dikkat çekmiş ve sağduyu çağrısı yapmıştı. O dün ne kadar haklı olduğumuzu, bugün Alanya’da sürece müdahil olmak isteyen emniyet, adliye ve bürokraside görevliler, o zaman ne kadar haklı olduğumuz bugün FETÖ'den yüce Türk adeletine hesap vermekte olmalarıyla ortaya çıkmıştır.

Alanya’mızdaki vatan sevdalısı yiğitler demokratik tepkilerini ortaya koymuşlardır. Yargı boyutuna taşınan bu süreçte, ocak ve parti yönetimimizde bulunan avukatlarımız, bugün ki duruşmalarına katılmışlardır. Bizler hainlerden temizlenen yüce Türk adeletine güveniyor ve kardeşlerimizin en yakın zamanda aklanacaklarına inanıyoruz. Bu vesile ile bir daha hatırlatmak isteriz ki açılım sürecinden; eyaletler sistemine, çok dillilikten; çok kimlilikliğe terör ile olan mücadeleye kadar devletin saygın noktalarına sızmış NATO tetikçisi FETÖ'cülere karşı zamanında koyduğumuz tavır ve mücadelenin nekadar haklı olduğumuzu ortaya çıkarmıştır. Bugünde söylediklerimizdede nekadar haklı olduğumuz yarın ortaya çıkacaktır!" 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83