Alanya'daki esnaf temsilcilerinden meclise işgaliye teşekkürü

Alanya'daki esnaf temsilcilerinden meclise işgaliye teşekkürü
Alanya Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Oturumu’nda alınan kararla pazarcı ve taksici esnafının işgaliye vergilerinde indirim uygulanacak.

Korona virüs salgınında ekonomik olarak zor durumda kalan esnaftan kapalı kaldığı süre boyunca kira talep etmeyen Alanya Belediyesi, bu kez de pazarcı ve taksici esnafından alınan işgaliye bedellerinde indirime gitti. Esnaf odası başkanları karardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Meclisteki indirim kararının ardından bir açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, “Yıllık olan işgaliye ücreti bu yıla mahsus olmak üzere 9 aylık olarak alınacak. Bu konuda emeği geçen ve onay veren, başta Belediye Başkanımız Yücel ve tüm meclis üyelerine, birim müdürlerimize taksici esnafımız adına çok teşekkür ederim” dedi.

MECLİSE İŞGALİYE TEŞEKKÜRÜ

Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit de “Başkanımız bu yıl açamayan esnaflarımızın mağduriyeti ve sıkıntılarına yardımcı oldu. Tekstilci esnaflarımızdan yüzde 60, sebzeci esnaflarımızdan yüzde 50 işgaliye ücretleri alınmayacak. Emeği geçen başta Yücel Başkanıma ve tüm belediyemizin meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkürler ederim.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83