Alanya'daki evsizler devlet korumasında

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ,Alanya Belediyesi, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Alanya'daki evsizlere yönelik yapılan çalışmalarda parklarda yatan 1 yabancı 20 kişiye yardım edildi.

Alanya'daki evsizler devlet korumasında

Alanya Belediyesi,Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve  Dayanışma derneğinin iş birliği ile dondurucu soğuklarda sokakta kalan evsizlerin park ve bahçelerde kalmaması için başlatılmış olan çalışmalarda, park ve bahçelerde kalan 12 vatandaşın giyecek ihtiyaçları Alanya Belediyesi Gönül Pınarı'ndan,gerekli yol ücretleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından karşılanarak otobüsle aile bireylerinin yanlarına gönderildi.Alanya'ya gelerek sokaklarda yatan Haiti vatandaşı 37 yaşındaki kadın turist Dıeule Holzhausel'e yardım edilerek Antalya Yabancılar Müdürlüğüne gönderildi.

Park ve bahçelerde kalan 64 yaşındaki Emine Akbaş isimli kadın ise gerekli tedavi ve giyecek ihtiyaçları karşılanarak Alanya Belediyesinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile koordineli olarak çalışmasıyla uygun bir ev kiralanarak ve gerekli eşyaları tedarik edilerek evde yaşamasının sağlandığı belirtildi. Ayrıca park ve bahçelerde kalan 4 şahsın giyecek ihtiyaçları Alanya belediyesi Gönül Pınarından karşılandı ve Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile irtibata geçilerek barınma evlerine yerleşmeleri sağlandı. 

banner111

Park ve bahçelerde kalan 2 şahsın ise giyecek ihtiyaçları yine Alanya Belediyesi Gönül Pınarı'ndan karşılandı ve Alanya Devlet Hastanesinde gerekli tedavileri yaptırılarak ailelerine teslim edildi

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83