Alanya'daki fuara bisikletli tanıtım

ALKÜ'de yapılacak olan Kitap Fuarı tanıtımı için öğrenciler Alanya'yı bisikletle turladılar.

Alanya'daki fuara bisikletli tanıtım
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 1. Kitap Fuarı 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi ve ALKÜ Kestel Yerleşkesi’nde düzenlenecek etkinliklerle yapılacak. Konferans ve imza günleri programlarıyla devam edecek olan ALKÜ 1. Kitap Fuarı’nın açılışı ise 22 Ekim Pazar günü saat 11.00 olacak. 

Alanya'da ilk olan bu etkinliğe biribirinden önemli yazarlar katılacak. Kitap severler hem kitapları görme ve alma fırsatı bulacak hemde sevdikleri yazarlarla buluşup kitalaplarını imzalatabilecek, konferanslara katılabilecek. 

Bu güzel organizasyon öncesi bi grup öğrenci hazırlatılan ALKÜ KitaP Fuarı tişörtlerini giyerek Alanya'da bisikletle tur attılar. Fuarın tanıtımı için yapılan etkinlikte öğrenciler Kestel'den Elikesik bölgesine kadar tüm Alanya'yı dolaştılar. 

Vatandaşların alkışlarla destek verdiği öğrenciler bisikletleri ile muhteşem bir tanıtıma imza atmış oldular. Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün destek verdiği tanıtım da emniyet güçleride bisikletli öğrencilere eşlik ettiler ve trafikte güvenliklerini sağladılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83