Alanya'daki motosiklet sürücüleri eğitilecek

Alanya'da çok sık yaşanan motosiklet kazaları sonrası harekete geçen ASKED, Alaattinoğlu ailesinin desteği ile Motosiklet Eğitim Pisti kurdu.

Alanya'daki motosiklet sürücüleri eğitilecek
Alanya'da özellikle son yıllarda motosiklet kazalarının sayısı oldukça arttı. Türkiye'nin en fazla motosiklet kullanılan bölgelerinden olan Alanya, motosiklet ehliyeti başvurusu konusunda da ilk sıralarda yer alıyor. 

Bu durumları göz önüne alarak harekete geçen Alanya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği (ASKED) yeni bir pist kurarak motosiklet sürücülerine eğitim vermeye başladı. Motosiklet ehliyeti almak isteyenlere ve motosiklet sürmeyi öğrenmek isteyenlere hizmet veren pist, Konaklı Mahallesi'nde hizmete başladı. Türkiye'de örnek gösterilen modern bir pist yaptıklarını belirten ASKED yöneticileri, "Motosiklet kullanımı konusunda profesyonel eğitim vererek, kaza sayılarını indirgemeyi hedefliyoruz." dediler.

Alanya'da eğitim ve diğer pek çok alanda yaptıkları yardımlarla bilinen Alaattinoğlu ailesinin destekleri ile yapılan pist 'Mürüvvet-Mustafa Alaattinoğlu Sürücü Eğitim Pist Alanı' adı ile Konaklı'da hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83