Alanya'daki ölüm kavşağı tarih oluyor

Geçtiğimiz hafta lise öğrencisi Afgan Khadija Sadiqi'nin hayatını kaybettiği kavşağa karayolları sinyalizasyon sistemi yapıyor.

Alanya'daki ölüm kavşağı tarih oluyor
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi ve Kargıcak Mahallesi'ni bağlayan kavşakta sık sık kazalar meydana geliyordu. D-400 Karayolu üzerindeki kavşakta geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji Alanya Lisesi 9. Sınıf öğrenicisi Khadija Sadiqi trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Bu kaza üzerinde kavşakla ilgili tartışmalar Alanya'nın gündemine oturmuştu. 

İlk olarak Alanya Adres'in gündeme getirdiği ölüm kavşağı ile ilgili bugün müjdeli haber geldi. Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top'un defalarca bu kavşağa sinyalizasyon sistemi yapılması başvurusunda bulunduğunu açıklaması üzerine Karayolları harekete geçti. Karayolları Genel Merkezi bugün kavşağa giderek incelemelerde bulundu. Kavşakta yapılan incelemeler sonucu sinyalizasyon direkleri bugün bölgeye getirildi. En kısa zamanda direklerin dikileceği ve bölgede çalışmaların tamamlanacağı öğrenildi. 

Konuyla ilgili yine Alanya Adres'e konuşan Muhtar Ahmet Top şu sözleri sarfetti: 

"Müjde Mahmutlar halkı. Karayollarının geçte olsa duyarlılığı için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda Kestel-Mahmutlar girişine de istiyoruz. Halkım adına teşekkür ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83