ALANYA'DAKİ SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI!

Karayolları, Alanya'nın batı çıkışındaki Devren, Ilıksu-Ulaş ve Çandırtepe tünellerinde elektronik tesisat onarım çalışmaları nedeniyle Alanya-Antalya istikameti trafiğe kapatarak, ulaşımı tek şeritten iki yönlü olarak sağlayacak.

ALANYA'DAKİ SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI!

 Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 69 ve 72. kilometresinde bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tüneli dağ tüplerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında trafik servis yolundan sağlanacak. Akçakoca-Düzce yolunun 7-10. kilometreleri heyelan önleme yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Düzce-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak verilecek. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 

banner111
Manavgat-Alanya yolunun 38-43. kilometreleri arasında bulunan Devren, Ilıksu-Ulaş ve Çandırtepe tünellerinde elektronik tesisat onarım çalışmaları nedeniyle Alanya-Antalya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Antalya-Alanya istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83