Alanya'dan Büyükşehir'e adım attı

Bir dönem boyunca İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Ramazan Demir, koltuğunu bir sonraki görev adamına bıraktı.

Alanya'dan Büyükşehir'e adım attı
Geçtiğimiz gün İyi Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Özalp ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir' in ortak kararıyla İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Ümit Sönmez seçildi. 

Mahmutlar Mahallesi Başkanı olarak görev yapan Sönmez'e görev tebliği bugün gerçekleşti. Çarşamba  günü gerçekleşecek olan devir teslim töreniyle resmen göreve gelecek olan Ümit Sönmez'e başarılar dilerim İki başkan arasında gerçekleşen toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Özalp, Seçim sürecinde büyük başarılar sağlayan ve dur durak bilmeden parti için çalışan Başkan Demir'in süreçte gösterdiği başarılarla Antalya İl Yönetimi'ne atandığı dile getirirken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir'se Bu zamana kadar davamızda omuz omuza mücadele verdiğim tüm arkadaşlarımın özverili çalışmalarından dolayı sizlerin aracılığı ile kendilerine teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreç geçirdik.

 Bu süreçte yılmadan, yorulmadan bizlerle oldukları için mutluyum. Alanya adına doğru bir adım atarak İl Yönetimi görevini kabul ettim. İlçemize destek olmak için, davamızı daha ileriye taşımak için elimden geleni yapacağım. Ümit kardeşime şimdiden yeni görevinde başarılar diliyorum. En iyi şekilde ekibini yöneteceğine ve arkadaşlarımızı bir adım daha öne taşıyacağına emin olduğum için yeni başkan olarak önerdim. Doğru bir öneri ve seçim olduğunu düşünüyorum. Benim ekibimde gayet başarılıydı. Başarılarının devamını diliyorum' dedi


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 14:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83