ALANYA'DAN DENİZOLGUN İÇİN MESAJ YAĞDI

Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nın mimarlarından olan Süleymanlı Cemaati Önderi ve Ulaştırma eski Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un ani ölümü, Alanya'da şok etkisi yarattı.

ALANYA'DAN DENİZOLGUN İÇİN MESAJ YAĞDI

 Denizolgun'un ani ölümü nedeniyle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, eski milletvekilleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları, sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladılar. 

banner111
İŞTE O MESAJLAR
Mevlüt Çavuşoğlu (Dışişleri Bakanı): 
Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'nin torunu eski Antalya Milletvekili, Ulaştırma eski Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Adem Murat Yücel (Alanya Belediye Başkanı): 
20. Dönem Antalya Milletvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un Alanya’ya çok önemli hizmetleri vardı. Alanya’ya başta Çevre Yolu ve Gazipaşa Havaalanı olmak üzere pek çok yatırımların kazandırılmasında öncülük etmiş değerli bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. 

Sena Nur Çelik (AK Parti Antalya Milletvekili): 
Merhum Arif Ahmet Denizolgun'a Allah'tan rahmet, ailesine mümtaz camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. 

Mustafa Berberoğlu (AK Parti İlçe Başkanı):
Hakkın rahmetine kavuşan Ulaştırma eski Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Arif Ahmet Denizolgun'a yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.

Nazmi Yüksel (Alanya Belediye Başkan Yardımcısı): 
Değerli hizmet ve siyaset adamı, eski Ulaştırma Bakanımız Arif Ahmet Denizolgun hakkın rahmetine kavuşmuştur. Özellikle Gazipaşa Havalimanı'nın temelinin atılmasında katkıları olan ve daha bir çok sayısız hizmetleri bulunan merhume Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Hüseyin Güney (Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü): 
20.Dönem Antalya Milletvekili, Ulaştırma Eski Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'a Yüce Allah tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim

Hüseyin Yıldız (MHP 23. Dönem Milletvekili):  
20. Dönem Antalya Milletvekilimiz ve Ulaştırma Bakanımız Arif Ahmet Denizolgun Hakka Yürümüştür. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Övünç Özkan (AK Parti MDK Üyesi): 
Kuran'ı Kerim'e adanmış hayat Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin torunu, eski bakanımız Arif Ahmet Denizolgun vefat etmiş. Mevla'm rahmet eylesin

Mehmet Şahin (ALTSO Başkanı):
Bölgemizden yetişen çok değerli hizmet ve siyaset adamı, kanaat önderi, 20. Dönem Antalya Milletvekili ve Ulaştırma Eski Bakanımız Mimar Arif Ahmet Denizolgun’un ani vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Yaşamını yetiştiği şehrimize ve ülkesine hizmet etmeye adayan, özellikle Gazipaşa Havaliman’ının kuruluşundaki katkılar olmak üzere sayısız hizmetleri ile adını ölümsüzleştiren Merhuma Yüce Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı dilerim. 

Nuri Demir (Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı):
Arif Ahmet Denizolgun; Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri’ne gönül vermiş, 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı görevi yaptığı dönemde Alanya Gazipaşa havalimanını yaptı. Denizolgun Beyefendi, 8 Eylül 2016 tarihinde saat 03.00 sularında beyin kanaması neticesinde saat 04:00 sularında vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Yüce Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı dilerim.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83