Alanya'dan giden hediyeler askerlerimize ulaştı

Alanya'da Türk askerlerine boyunluk ören kadınların ördüğü boyunluklar Van Başkale'de bulunan askerlerimize ulaştı. Askerler teşekkür videosu çekerek Alanya'ya gönderdiler.

Alanyalı kadınlar örnek bir davranış göstererek takdir topladılar. Havaların oldukça soğuk olduğu şu günlerde askerlerimizin bir nebzede olsa üşümemesi için harekete geçen kadınlar askerlere boyunluk örmeye başlamışlardı. Örgü örmeyi bilmeyen kadınların ip aldığı, bilenlerin ise ördüğü imece usulü yapılan çalışmada 2 haftada oldukça ciddi rakamlara ulaşılmıştı. Boyunlukları ören kadınlar Tomurcuk Bebe'ye getiriyor ve orada toplanandıktan sonra askerlerimize gönderiliyor. 

Alanyalı kadınların yaptığı çalışma geçtiğimiz günlerde askerlerimize gönderildi. Van Başkale'de görev yapan mehmetçiğimize gönderilen boyunluklar dün askerlerimize ulaştı.

Boyunlukları ce çorapları alan askerler Alanyalı kadınlara teşekkür videosu çektiler. Komutanları ile heyecanlı bir şekilde paketi açan askerler oldukça mutlu oldular. Emeği geçen isimlere tek tek teşekkür eden askerler alkışlarla bitirdikleri videoyu Alanya'ya gönderdiler.

Bu güzel çalışmaya devam edecek olan kadınlar Alanya'dan da destek bekliyorlar. İp almakta maddi olara zorlandıklarını belirten kadınlar yardım etmek isteyenlerin 05325018388 numarasından Zübeyde Çetin ile irtibata geçebileceklerini belirttiler.

Bu uygulamaya devam edecek olan kadınları farklı bölgelerdeki askerlerimiz için de çalışmaya başladıkları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83