Alanya'dan Hatay'a yardım eli

Alanya'dan Hatay'a uzanan kitap kampanyasına destek veren Kadın Dayanışması Grubu üyeleri, satın aldıkları kitapları Hatay Ertuğrul Gazi Aanadolu Lisesi'ne gönderdiler.

Alanya'dan Hatay'a yardım eli
Hatay Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'ne kütüphane kurulması için başlatılan kitap kampanyası Türkiye'ye yayıldı. Hatay'a kitap yağdıran kampanyaya Alanya'dan da büyük destek geldi. Oba Mahallesi'nde faaliyet gösteren Semazen Kitapevi'nde toplanan Alanya Kadın Dayanışması Grubu üyeleri, buradan satın aldıkları kitapları Hatay'a gönderdiler. 

Kampanyanın Alanya'da öncülüğünü yapan Yaşam Koçu Zülal Güleçer, "Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız kitaplarını Semazen Kitapevi'ne teslim edebilirler." dedi.

Kitapevi Sahibi Sema Yüce Ulaç'ta kitap kampanyasına destek veren bayanlara teşekkür ederek, kitapevinde toplanan kitapların Hatay'a gönderileceğini ifade etti. Kitapevi Sahibi Sema Yüce Ulaç, "O etkinlikte bulunan herkese en kalbi duygularımla saygılar sunuyorum. Siz bunları yaptınız ya inanın bizi duygulandırdınız. Hiçbirini şahsen tanımasam da kitap dostluğunun kurduğu bağın güçlü bir bağ olduğuna inananlardanım. Bu etkinliğe katılan her bir kardeşim için böyle bir durumları olursa elimden geleni yapacağım. Orada beklenti sizlerin, çıkar hesabı gütmeyenlerin muhabbetle bu işi benimsediğini gördüm." dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83