ALANYA DİKEN ÜSTÜNDE

Dün akşam Alanya’da aniden başlayan şiddetli yağmur şehirde bir çok noktada elektrik kesintisine neden oldu ve ufak çaplı kazalar yaşandı.

ALANYA DİKEN ÜSTÜNDE
Alanya uzun bir aradan sonra dün gece şiddetli yağmurun etkisi altında kaldı. Akşam saatlerinde başlayan yağmur gece geç saatlere kadar devam etti. Yağmura hazırlıksız yakalanan birçok vatandaş ise mağdur oldu.

YILDIRIM DÜŞTÜ

Dün gece enerji nakil hattına düşen yıldırım nedeniyle Alanya’nın pek çok bölgesinde elektrikler kesildi. Akşam saatlerinde vatandaşlar karanlıkta kaldılar. Akdeniz Edaş görevlileri ekstra mesai yaparak dün gece yoğun bir çaba harcadılar. Bir çok bölgede yavaş yavaş elektrikler geri verilmeye başlarken, gece saat 01:00 sularında Alanya’da elektriksiz bölge kalmadı.

UFAK ÇAPLI KAZALAR

Alanya’daki yağmur sürücülerinde kabusu oldu. Akşam saatlerinde elektriklerinde gitmesi ile sürücüler zor anlar yaşadılar. Alanya’nın çeşitli noktalarında ufak çaplı 10’a yakın kaza gerçekleştiği öğrenildi. Kazalarda maddi hasar oluşurken herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması sevindirici bir haber olarak notlara geçildi. 

ASIL TEHLİKE BUGÜN VE YARIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün geceki yağmur konusunda vatandaşları defalarca uyarmıştı. Meteorolojiden bugün yapılan açıklamada ise asıl tehlikenin bugün ve yarın olduğu kaydedildi. Antalya ve Alanya bölgesinde bugün öğleden sonra ve yarın şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83