Alanya Dikkat! Elektrik kesintisi var

Alanya Kaymakamlığı Basın Büro, 29 - 30 Nisan tarihleri arasından yaşanacak planlı elektrik kesintisi için basın duyurusu yayınladı.

Alanya Dikkat! Elektrik kesintisi var
Alanya Kaymakamlığı Basın Büro tarafından yayınlanan basın duyurusunda şu ifadelere yer verildi;

"Akdeniz EDAŞ Doğu Bölge Koordinatörlüğü daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edebilmesi adına AOB Servisi tarafından modüler hücre dönüşümümü ve kablo bağlantıları çalışması yapacaktır. Bu çalışmalar kapsamında Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı elektrik kesinti yaşanacaktır. Tesis ve arıza bakım onarım çalışması kapsamında yapılacak kesinti programı aşağıda belirtilmektedir;

29 Nisan 2017 Cumartesi günü 04:00 ile 07:00 saatleri arasında müteahhit firma tarafından kaymakamlık trafonun modüler hücreye dönüşüm çalışması olacağından kesinti yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Şekerhane Mahallesi, Güllerpınarı Mahallesi, Çarşı Mahallesi ve Tophane Mahallesi etkilenecektir.

29 Nisan 2017 Cumartesi günü 07:00 ile 17:00 saatleri arasında müteahhit firma tarafından kaymakamlık trafonun modüler hücreye dönüşüm çalışması olacağından kesinti yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Güllerpınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Bulvarı, Alanya Belediye Binası Çevresi, Kaymakamlık Lojmanı, Hükümet Konağı Çevresi etkilenecektir.

30 Nisan 2017 Pazar günü 06:30 ile 12:30 saatleri arasında müteahhit firma tarafından kaymakamlık trafonun 6,3kv-31,5kv dönüşüm projesi kapsamında yeni çekilen kabloların bağlantısı yapılacağından kesinti yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Çarşı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı, Mola Kavşağı, Hacet Caddesi, Yaylayolu Caddesi, Açıkalın Sokak etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83