Alanya dizisi ‘Yüzleşme’nin yayın tarihi belli oldu

Alanya’da çekilen ve birbirinden ünlü ismin başrol oynadığı ‘Yüzleşme’ dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanları izleyiciler tarafından dikkat çekti.

Alanya dizisi ‘Yüzleşme’nin yayın tarihi belli oldu
Alanya’nın tanıtımı için milat olacak olan ‘Yüzleşmedizisinin çekimleri devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yüzleşme’nin yayınlanan ilk fragmanları büyük ses getirdi. Alanya’nın birbirinden güzel farklı bölgelerinde çekimleri devam eden Kanal D dizisi 5 Mart’ta izleyici karşısına çıkacak.

“HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİREN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

banner111

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, “5 Mart günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karsısına çıkacak bu yapım, Alanya’nın tanıtımı için bir milattır. Bunun ne anlama geldiğini önümüzdeki donemde daha iyi anlama ve yasama fırsatımız olacak inşallah. Kurduğumuz bu hayalde bizlere ve Alanya'ya inanıp hayallerimizi gerçeğe dönüştüren T Company yapım firmasına ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kuruluşlara ve Alanya halkına binlerce teşekkürler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83