ALANYA, DÜNYA KUPASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Triathlonun 25’ inci yılında; ikinci kez gerçekleştirilecek Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası’na 55 ülkeden 750 sporcunun katılması bekleniyor.

ALANYA, DÜNYA KUPASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
17-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek triathlon şampiyonasının 25. yılında Triathlon Dünya Kupası yarışları da yapılacak. Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ön değerlendirme toplantısına Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Kula, Tunahan Kasapoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon İcra Direktörü Mehmet Zafer Peker ve Belediye Birim amirleri katıldı.
 
Toplantıda iş paylaşımları ve hazırlık konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya da bu yıl triathlonun 25. yılı olduğunu söyledi. Her yıl triatlon yarışlarının yapıldığı yerler arasında Alanya’nın ilk sırada geldiğini dile getiren Kula, aynı zamanda Alanya’da ikinci kez Dünya Kupası yarışlarının da yapılacağını kaydetti.


DÜNYA KUPASINI KUSURSUZ TAMAMLAYACAĞIZ


Geçen yılların üzerine neler konulabileceği hakkında konuşan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula “ Triathlonun ilk toplantısına bugün başladık. Herhangi bir aksama olmaması için ve triathlonun 25. yılına yakışır bir organizasyon olması için defalarca daha toplanacağız. Her birim üzerine düşen görevi yerine getirecek, hata olsun istemiyoruz. İnşallah sağlıklı ve kusursuz bir şekilde Dünya Kupası’nı tamamlayacağız. “dedi.


Türkiye Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon İcra Direktörü Mehmet Zafer Peker, “2015 Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası’na 55 ülkeden 750 sporcunun katılması bekleniyor. Henüz kayıtlar tamamlanmadı. Detaylı bilgiler //www.triathlonalanya.com/ adresinde mevcut.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83