Alanya Emniyeti'nden önemli uyarı!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, tatilcilere yönelik hazırlanan afişlerle araçlarda ve plajlarda güvenliği sağlamak adına uyarıda bulundu

Alanya Emniyeti'nden önemli uyarı!
Yerli ve yabancı turistleri araçlarda ve plajlarda güvenliği sağlamak adına uyaran İlçe Emniyet Müdürlüğü, afiş hazırladı. Hazırlanan afişlerde 'Plajlarda güvenliğiniz için lütfen bize yardımcı olunuz' diyen Emniyet Müdürlüğü, plajlarda huzurunun bozulmaması için tatilcilerin kendi tedbirlerini de almalarının gerektiğini belirtti.  Her ne kadar Alanya Plajları güvenli olsa da hırsızlığa karşın vatandaşların da gerekli tedbirleri alması gerektiği ifade edilen afişlerde, dikkat edilmesi gereken hususlar ön planda tutuldu.  
Afişlerde, araç içi güvenlik için; Değerli eşyalarınızı aracın görünür yüzüne bırakmayınız. Araçların torpido gözünü açık ve boş bırakınız. Araçlardan ayrılırken kapıların kilitli olduğundan emin olunuz'' uyarılarında bulunuldu. 

PLAJLAR İÇİN DE UYARIDA BULUNULDU 

Plajlar için yapılan uyarıda ise şu ifadelere yer verildi.'' Plaja giderken değerli eşyalarınızı yanınızda götürmeyiniz. Eşyalarınızı açıkta bırakmayınız. Soyunma kabinlerinden ayrılırken kabinde unutulan eşyalarınızı kontrol ediniz. Kalabalık olarak plaja gittiğinizde, denize girerken bir kişinin eşyalarınızın yanında bulunmasını sağlayınız. Can güvenliğiniz için denizde bulunan güvenlik şeridini aşmayınız"

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83