Alanya esnafı bu masada buluştu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Alanya ve Gazipaşa üyeleri ile Dim Çayı’nda iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Alanya esnafı bu masada buluştu
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) geleneksel hale getirdiği Alanya ve Gazipaşa ilçeleri iftar programını Dim Çayı Göl Piknikte gerçekleştirdi. İftar programına AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, Alanya'daki oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.  Ezanın okunmasıyla orucunu açan katılımcılar bir birleriyle bol bol sohbet ettiler. 

'ALANYA'YA VERDİĞİMİZ DEĞERİN BİR GÖSTERGESİDİR'

Yemeğin ardından konuşmasını yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere katılımcılara teşekkür ederek ramazan ayını kutladı. Dere, "1 Mayıs'ta AESOB genel kurulunu yaptık. Alanya ve Gazipaşa'da  şahsıma ve ekimime oy kullanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Alanya'da 10, Gazipaşa'da 2 tane odamız var.  Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Mustafa Şahin beyi 9 kişilik  yönetim kurulunda yer verdim. Alanya'dan ise Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Bakkallar odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci’yi AESOB'bun  19 kişilik yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri içerisinde yer verdim. Buda Alanya'mıza ve Gazipaşa'mıza vermiş olduğumuz değerin bir göstertesidir. AESOB'un her yıl gerçekleştirdiği iftar  yemeğine katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

'HER TÜRLÜ SIKINTINIZDA YANINIZDAYIM'

Dere'nin konuşmasının ardından konuşan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise, " Değerli arkadaşlar Allah tutuğunuz orucu kabul etsin. Toplumumuzun ve devletimizin sağlam ve güçlü olmasının en önemli teminatı sizlersiz. Sizlerin çalışmaları gayretleri ve bu birlik ve beraberliğiniz hiç bir zaman bozulmamasının temenni ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da devam etsin. Sizler her türlü sıkıntıda bir araya gelmeyi başarmışsınız. Ben bu birlikteliğinize ve bir birinize sahip çıktığınız için ve toplumumuza ve insanlarımıza sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bende her türlü sıkıntınızda, probleminizde sizlerin yanındayım “dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 17:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83