Alanya esnafının elektrik isyanı!

Dün Alanya’da etkili olan şiddetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağmur gece saatlerinden itibaren ard arda elektrik kesintilerine neden oldu. Elektronik eşyaları zarar gören ya da zarar görme eşiğine gelen Alanya esnafı elektrik kesintilerinin tekrar başlamasından dolayı isyan etti.

Alanya esnafının  elektrik isyanı!

Alanya’da dün etkili olan sağanak yağmur ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli fırtınaya bağlı birçok ağaç köklenip birçok ev ve iş yerini su basarken gece saatlerinden itibaren de ard arda elektrik kesintileri yaşandı. İş yerleri elektrik kesintilerinden zarar göçren ya da görme aşamasına gelen Alanya esnafı kesintilerin bu kadar sık yaşanmasına isyan etti.

banner111

“VERGİ VEREN, AİDAT ÖDEYEN, OY VEREN BİZ VATANDAŞLARA NEDEN SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ?”

Alanya Cuma pazarında çantacı dükkanı olan Alanya’nın tanınmış esnaflarından Adem Tunç da elektrik kesintilerine isyan etti. Alanya’daki oda başkanları ve diğer temsilcilerin elektrik kesintisinde esnafın yanında durmadığına vurgu yapan Tunç şunları söyledi: “Bu Oda Başkanları,Gazeteciler,Siyasi Parti Temsilcileri,STK lar ,Yöneticilerimiz,Ve Şehrimizin Mülk-İ Amirleri Nin Bu Elektrik Kesintilerinden Hiç mi Haberleri Yok?  Vergi Veren,aidat ödeyen,Oy veren,Reklam veren,Reziliği Çeken Biz Vatandaşlara Niye Sahip Çıkmıyor Kimse Niye gazetelerde Boy Boy Manşetlerde çıkmak İçin İlla İnsanın köpek mi ısırması Lazım Turizm Şehrine Yapılan #Elektrik Yatırımı Bu kadar mı kötü Bu kadar Mı acizane Yönetiliyor Bu kurumun Bir Denetleyicisi Sorgulayıcısı Yok mu Bu şehirde ??? Yazık Değil mi Bizlere Günah Değil mi Yaz Gelir Yüksek Faz Derler Kış Gelir Şimşek Çaktı Derler Niye Doğru Düzgün bir yaptırım yapmıyorlar?İşlerine gelince Avrupa Standardı Diyoruz Ama 1950 lerde yaşıyoruz sanki. Zaman geçtikçe Düzeleceğine Daha Da Kötüye Gidiyor.  Yok mu Bunu Dile Getirip Masaya Yumurğunu Vuracak Bir Tane Yürekli Dünya Şehir #Alanya da Yazık Gerçekten Yazık Zoruma Gidiyor Sizlerin Susuyor Olmaları Gerçekten çok yazık. Ben Vatandaşlık Görevimi Yerine Getiriyorsam Alanya’daki devlet görevlileri ve diğer idareciler bir zahmet benim sağlığım çocuklarımın yaşam standardını sağlasınlar. evde,dükkanda bozulmayan şase yapmayan doğru düzgün birşey kalmadı. YETER ARTIK! Birisi çıksın şu çapsızlara bu düzene bir dur desin.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 09:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83