ALANYA EVLERİYLE SELFİE YARIŞMASI BAŞLADI

16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen selfie yarışmasının startını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi. Başkan Yücel, “Selfie yarışmasıyla festivalimizin konusu olan Alanya’nın tarihi evlerini ve yerel mimarisini tanıtmayı amaçlıyoruz.” dedi.

ALANYA EVLERİYLE SELFİE YARIŞMASI BAŞLADI
 YARIŞMA 6 ALANYA EVİNİ KAPSIYOR
28-30 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ana temasını oluşturan Alanya evleri, Alanya Belediyesi’nin düzenlediği selfie yarışması ile tanıtılacak. 24 Mayıs tarihine kadar sürecek yarışmaya katılacak kişiler, Alanya Belediyesi’nin restore ederek hizmete açtığı 
Hüseyin Azakoğlu Kent Müzesi ve Kent Belleği,  Alanya Kalesi Alan Başkanlığı, Kültür Evi ve Herbaryum,  Hasanağalar Konağı,  Ömürlü Kemal Atlı Kültür Evi, Alanya Kalesi Geleneksel El Sanatları Merkezi Kayhanlar Evi’nden çekilecek selfieleri, www.alanya.bel.tr adresindeki yarışma ile ilgili alana gönderecekler.

KANAZANLAR, FESTİVALDE SANATÇILARLA SELFİE ÇEKECEK

25 Mayıs günü Selfie yarışmasına katılan yarışmacıların çektikleri fotoğraflar, Alanya Belediyesi bünyesinde oluşturulan Juri üyeleri tarafından değerlendirecek. Yarışmasında dereceye giren ilk 3 yarışmacı, Alanya Turizm ve Sanat Şenliğinde sahne alacak sanatçılar ile selfie çektirme şansını elde edecek. Ayrıca çeşitli hediye paketleri ile de yarışmacılar ödüllendirilecek.

İLK SELFİE BAŞKAN YÜCEL’DEN

Gençlerle Hasanağalar Konağı’nın selfisini çekerek yarışmayı başlatan Başkan Yücel, “Alanya’da yaşayan halkımıza, yabancı dostlarımıza ve Alanyamızı ziyarete gelen misafirlerimize tanıtmayı amaçlıyoruz. Herkesi tarihi Alanya evleriyle selfie çekmeye, Alanya’nın tanıtımına katkı yapmaya davet ediyorum.”” dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83