Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde Gaye Coşkun dönemi

Alanya Gazetecilere Cemiyeti (AGC) 12. Olağan Genel Kurulunda tek aday olan Gaye Coşkun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, üyelerin oy birliğiyle göreve getirildi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde Gaye Coşkun dönemi

 Alanya  Gazetecilere Cemiyeti (AGC) 12. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Gaye Coşkun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, üyelerin oy birliğiyle göreve başladı.

 Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen genel kurul öncesinde AGC 2017 Yılı Medya Başarı Ödülleri Töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninin ardından başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. AGC Faaliyet Raporu’nun okunmasının ardından oluşturulan divanın başkanlığına Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni seçildi.

“TEK KADIN ADAY ÇOK GÜZEL  BİR ŞEY”

Antalya Gazeteciler Başkanı Yeni genel kurul öncesi yaptığı açıklamada gazetecilerin birbirlerine destek olması gerektiğinin altını çizerek “Alanya ve Antalya olarak birlik beraberliğe, birbirimize daha çok dokunmaya, sektörün birikmiş sorunlarının çözümüne odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Tek kadın aday çok güzel bir hareket. Daha fazla ilan alanlarımızı nasıl çoğaltırız? Bir fazla meslektaşımıza nasıl ekmek kazandıracağız buna bakmamız lazım" dedi.

banner111

ALANYA MEDYASINA TEŞEKKÜR EDERİM

Görevi devreden Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ise Alanya'da çok ciddi medya örgütlenmesinin olduğunu belirterek, "Alanya medyasına teşekkür ediyorum. Medyada bir yerlere gelmek kolay değil. Bu iş çok paralı ve gelir getiren bir iş değil. Gerçekten büyük fedakarlık ve özveri isteyen bir iş. Şahsen ben başında bulunduğum ve babamdan devraldığım kurumum hangi şartlarda bu günlere geldiğini en iyi bilenlerden birisiyim. Kamu adına bu mesleği yaparken birçok şeyi feda etmek zorunda kalıyorsun. Çalışanlarımız fedakarca çalışıyorlar. Bazen aç tok bilmeden yeri geldiğinde uyumadan mesleğini icra ettiler. Ben 4 dönem üst üstte yaptığım görevi bu dönem sonlandırıyorum. Bu süre gerçekten fedakarlığı da gerektiriyor. Sadece sizinle birlikte olan çalışma arkadaşlarınızın ve ailenizin de fedakar olmasını gerektiriyor. O bakımdan ben bundan sonraki süreçte 12 yıl benim başkan yardımcılığımı yapan Gaye Hanım'a başkanlığımı devrediyorum. Başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM OY BİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Yönetim ve denetim kurulu faaliyetlerinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından TOKİ ile sözleşme yapma ile AGC'ye üst kurullara üye olma ve ayrılma konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi maddeleri kabul edildi. Çeşitli maddelerin görüşülmesinin ardından divana tek aday olan Gaye Coşkun'un listesi sunuldu. Üyelere ibra edilen liste oy birliği ile kabul edildi. Gaye Coşkun Başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Ahmet Tunç, Ali Doğan, Barış Başar, Emel Yüzbaşıoğlu, Ferit Kesen, Engin Anak, Mehmet Çelik, Mustafa Sucu, Mustafa Bayır, Necati Şatana, Yağmur Mercimek, Zeliha Basar.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 08:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83