Alanya Halk Et Mağazası'nda bir ayda kaç kg et satıldı?

Alanya Halk Et Mağazası'nda bir ayda kaç kg et satıldı?
Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. 1 ay önce Alanyalıların hizmetine açılan Halk Et Satış Mağazasında 12 bin kg et ve et ürünü satıldı.

Yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in halka uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunmak amacıyla hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazalarına ilgi ve talep her geçen gün artıyor. ANET tarafından işletilen Halk Et mağazalarında kıymanın kg fiyatı 39.90, kuşbaşı et fiyatı ise 49.90 TL’den satışa sunuluyor.

SAĞLIKLI, UCUZ VE GÜVENLİ

İlki Kepez’de ve ikincisi Manavgat’ta açılan Halk Et satış mağazalarının üçüncüsü 1 ay önce Alanya’da hizmet vermeye başlamıştı.Şekerhane Mahallesi’nde açılan Alanya Halk Et, 1 ay boyunca 6 bin 700 kişi tarafından ziyaret edilirken 12 bin kilogram da et ve et ürünü satıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı, kaliteli, hijyen koşullarda ve aynı zamanda ucuz et tüketme imkanı sağladığına dikkat çeken vatandaşlar, güvenle alışveriş yaptıklarını belirtti.

KEPEZ’DE 138 TON ET SATILDI

Öte yandan 11 Aralık 2019’da Kepez Zafer Mahallesi’nde açılan Halk Et’in ilk satış mağazası bugüne kadar 48 bin 500 kişi tarafından ziyaret edildi. Kepez Halk Et Satış Mağazası’nda 6 ayda 138 bin kg et ve et ürünü satıldı.

MANAVGAT HALK ET’E İLGİ BÜYÜK

Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerinde hizmet veren Halk Et'in ikinci satış mağazası da açıldığı 20 Şubat 2020 tarihinden bu yana yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar 15 bin 200 kişinin ziyaret ettiği Manavgat Halk Et’te 28 bin kg et ve et ürünü satıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 13:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83