Alanya Huzurevi sakinleri unutulmadı

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Alanya Huzurevi sakinleri unutulmadı

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Alanya Huzurevi Müdürlüğü tarafından, Huzurevi sakinleri için düzenlenen programa katıldı. Program'da duygu dolu anlar yaşandı. Kaymakam Harputlu, "Yaşlılar başımızın tacıdır" dedi.

banner111
Açılış konuşmasını yapan Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan, "Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliğe her konuda destek olan Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu,"Baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir" dedi. 

KAYMAKAM HARPUTLU "SADECE 1 HAFTALIĞINA DEĞİL BİR ÖMÜR SAYGIMIZ VARDIR"

Kaymakam Mustafa Harputlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni içtenlikle çok samimi bir şekilde karşıladınız. Toplum olarak en önemli özelliğimiz büyüklerimize verdiğimiz değerdir. Büyüklerimizin dualarını almak benim için son derece önemlidir. Yaşlılar baş tacımızdır. Yaşlılarımızı sadece 1 haftalığına değil, bir ömür saygımız vardır. Baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir."

Çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen Huzurevi sakinleri ve davetlilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Huzurevi sakinleri, kendilerini ziyaret eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83