'ALANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Saadet Partisi tarafından düzenlenen Alaiye Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney idi.

'ALANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ve 1,5 saat süren toplantıda Güney, partililere büyükşehiri anlattı. 

banner111
SIFIRDAN BAŞLADIK

2014 Haziran ayından itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü olarak göreve başladığını belirten Güney, “ bir sandalyemiz bile yoktu. Hemen kolları sıvadık ve büyükşehirin Alanya’da yapacağı hizmetlerle ilgili birimleri tek tek oluşturduk. Şu anda 750 kişiyle Alanya’da hizmet veriyoruz “ dedi. 

SORUNLARI TESPİT ETTİK

Sorumluluk alanımız içinde olan alanlarda mevcut durum ve yapılması gerekenlerle ilgili acil önlem planımızı hayata geçirdik. İlk yıl hem yapılanma hem de sorunların çözümü konusunda sorun yaşadığımız anlar oldu. Ancak artık bugün her şeyi ile Alanya’da hizmet verebilecek kapasitede bir yapılanmayı tamamlamış bulunuyoruz. 

BÜYÜK PROJELER YAPACAĞIZ

Alanya’nın en temel sorunlarını kalıcı çözümler için gece gündüz çalıştıklarını belirten Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, bu yıl içinde başlatıp en geç üç yıl içinde hayata geçirmek istediğimiz 5 tane önemli projemiz var. Bunlar Altso ile işbirliği içinde başlattığımız Hal Projesi, Katı Atık Tesisi, Alanya Çevre Yolu, Telekom ve Hasbahçe Kavşaklarına köprülü kavşak düzenlemeleri, Mahmutlar’a otogar ve Alanyaspor Tesisleri ve Atatürk Caddesi ve 25 Metrelik Yol’daki düzenleme projeleri.. Bir aksilik olmadığı takdirde bu yıl bunlara başlamayı ve en geç 3 yıl içinde hizmete açmayı planlıyoruz “ dedi.
Alaiye Sohbetleri’nin son bölümünde ise Güney, partililerin sorularını yanıtladı ve önerilerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 09:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83