Alanya Kadınlar Plajı kapandı mı? Açıklama geldi

Alanya Kadınlar Plajı kapandı mı? Açıklama geldi
Alanya ve Gazipaşa sınırında açılan Aysultan Kadınlar Plajı’nın kapatıldığına dair çıkan haberlere Meclis Üyesi Erkan Demirci’den yanıt geldi.

CHP Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Erkan Demirci, Alanya ve Gazipaşa sınırında açılan Aysultan Kadınlar Plajı’nın kapatıldığı ve görevlilerin işine son verildiği ile ilgili çıkan haberlere yönelik açıklamada bulundu. Tahsis süresinin dolmuş olduğu belirten Erkan Demirci, tahsis işlemi gerçekleşir gerçekleşmez plajın hizmete açıklacağını vurguladı. 
Demirci yapmış olduğu açıklamada;
“Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Ekdağ tarafından işletmesi yapılan Uğrak'taki Aysultan Kadınlar Plajı'nın büyükşehir belediyesi tarafından kapatıldığına dair basında haberler çıkmaktadır.
Söz konusu plaj, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisli olup, tahsis süresi 2018 yılı sonunda dolmuş ve tahsisin yenilenmesi için önceki dönem belediye yönetimi tarafından bakanlığa müracaat edilmiştir. Belediye yönetiminin el değiştirmesinden sonra tahsis talebi geciktirilmekte, olumlu ya da olumsuz yanıt verilmemektedir.
Benzer konumdaki Antalya'daki ve Finike'deki kadınlar plajları halen açık olup, faaliyetlerine devam edecektir. Ancak Alanya'daki plaj tahsisinin bakanlık tarafından yenilenmemesinden dolayı şirket yönetimimizce açılmak istenmesine rağmen hukuksal olarak bunun mümkün olmaması nedeniyle açılamamaktadır. Tahsis işleminin gerçekleşmesi durumunda Alanya Aysultan Kadınlar Plajı hizmet vermeye devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83