ALANYA KARAMAN'A BAĞLANIYOR

Alanya’nı 8 Mahallesi’nin yayla yolları ile Gazipaşa’nın yayla yolları Karaman İl sınırına bağlanıyor.

ALANYA KARAMAN'A BAĞLANIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, Alanya’nın Tırılar, Kocaoğlanlı, Özvadi, İmamlı, Uğrak, Büyükpınar, Yeşilöz ve Hocalar Mahallelerinin yayla yolları ile Gazipaşa’nın Karalar başta olmak üzere bazı yayla yollarının yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 24 km olan yolda asfalta hazırlık çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yolda asfalt çalışması yapılacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve mahalle muhtarları çalışmaların devam ettiği bölgede incelemede bulundu. Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni çalışmaların son durumu ve mahiyeti hakkında bilgi verdi. 

Yapılan çalışmadan son derece memnu olan mahalle muhtarları ise, “ Alanya’nın 8 mahallesi ve Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yayla yolunda yapılan çalışma bölgemiz için son derece önemli, sadece mahalle sakinleri değil, yerli ve yabancı turistlerin de güzergahı olan bu yol Karaman’dan bölgeye gelmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Bu önemli çalışmayı yaptığı için Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney nezdinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya’nın dört bir yanında yol açma, bakım ve onarım, asfalta hazırlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu yıl belirlenen program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya’nın mahallelerinde olduğu gibi yaylalarında da yol ve asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Alanya’nın 8 mahallesi ile Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yaylalarının bir birine bağlantısını sağlayan ve 24 km.’den oluşan Çayarası’ndan başlayan bu yol Alanya ile Karaman ilini de bir birine bağlayacak önemli bir yol. Alt yapısı kısa sürede bitecek ve bu ay içinde asfaltlama çalışmasını yapacağız.”dedi. 

Güney ve Akdemir, yayla yolundaki çalışmanın ardından yapımı devam eden Ak Köprü in inşaatı ve Kargıcak yolundaki alt yapı çalışmalarını da yerinde inceledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83