ALANYA KAYMAKAMLIĞI BAYRAMA HAZIR

Alanya’da 24-28 Eylül 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan mübarek Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gereken tedbirler alındı.

ALANYA KAYMAKAMLIĞI BAYRAMA HAZIR

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı açıklamada, Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli bütün tedbirlerin alındığın belirtti. Kaymakam Tanrıseven, uzun bayram tatili dikkate alınarak kapsamlı tedbirler alındığını ve bayram tatili süresince alınan tedbirlerin titizlikle uygulanacağını söyledi.

banner111
 EMNİYET TEDBİRLERİ SIKLAŞTIRILDI 

Alınan tedbirler kapsamında, Emniyet ve Jandarma, bayram süresince kalabalık cadde ve sokaklarda toplu taşıma araçları ile duraklar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, eğlence ve dinlence yerleri gibi halkın yoğun olarak bulunacağı yerlerde; olası yankesicilik, kapkaç, hırsızlık ve gasp olaylarına karşı yaya ve motorize ekipler görevlendirerek gerekli tüm tedbirleri alacak. Bayram tatili süresince oluşabilecek kazaların önüne geçilebilmesi için karayollarında trafiğin tanzimi ve denetimi ile görevli ekiplere takviye personel görevlendirmesi yapılarak önemli kavşak, geçit ve güzergâhlarda sabit ekipler konuşlandırılacak.
Radarla hız tespit ekiplerince ilçemiz merkezine giriş ve çıkış bölgelerinde denetimlere ağırlık verilecek. 

HAYVAN PAZARLARI DENETLENECEK

Öte yandan Alanya genelinde kurulan hayvan pazarları ve hayvan kesim yerlerinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, gereken tedbirler alınarak denetimler yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83