Alanya Kent Konseyi Bursa'da

İstanbul programını tamamladıktan sonra Bursa’ya geçen Alanya Kent Konseyi kafilesini İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Bursa Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon Başkanı olan Şuayip Toprak, Bursa Anadolu Dernekleri Federasyon Başkanı Ensar Seyhan ile birlikte birçok yerel dernek başkanları karşıladı.

Alanya Kent Konseyi Bursa'da
Türkiye’de bir çok kent konseyine öncülük eden Bursa Kent Konseyi faaliyetleri hakkında bilgi veren Bursa Kent Konseyi Başkanı Şuayip Toprak, Alanya Kent Konseyi’ni yakından takip ettiklerini ve Türkiye’de en başarılı Kent Konseylerinin arasında yer aldığını , Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile ilerleyen zamanlarda bir araya gelip ortak çalışmalarda bulunulacağını belirtti.
Başkan Özcan, Alanya Kent Konseyi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bursa ve Alanya’da yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ardından, günün anısına İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Şuayip Toprak’a Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından plaket takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83