Alanya kışa hazırlanıyor

Alanya Belediyesi park, bahçe ve yol orta refüjleri sonbahar için hazırlıyor. Park, bahçe ve yol orta refüjlere mevsimlik ve çok yıllık bitkilerin dikimleri yanısıra mevsimlik çiçek dikimi, çalı türlerinin dikimi ile çimleme işlerine aralıksız devam ediyor.

Alanya kışa hazırlanıyor
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi’nde yapımı tamamlanan kaldırım, parke ve orta refüj çalışmasının ardından bitkilendirme çalışmalarına başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, caddeye yapılan refüjlerin temizlik, mevsimlik çiçek dikimi, ağaçlandırma ve çalı türlerinin dikimi ile çimleme çalışmalarını sürdürüyor.

Mevsimlik, kışlık hazırlık ve ağaç dikiminin Konaklı Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı D-400 Karayolu Güzelbağ yolu kavşağında kışlık mevsimlik dikimi ve Türkler Mahallesi’nde ise ağaç dikimleri yapılıyor.

Alanya Belediye  Başkanı Adem Murat Yücel, “Mevsimlik çiçek dikimi ve ağaçlandırma çalışmalarımızı park ve refüjlerde sürdürüyoruz. Bu gibi bitkilendirme çalışmalarına ilçemizdeki tüm parklarda, yeşil alanlarda, kaldırımlarda, refüjlerde ve kavşaklarda devam edeceğiz.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83