Alanya Millet İttifakı'ndan maskeli ortak açıklama

Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti’nin ilçe başkanları bugün CHP İlçe Teşkilatı’nda buluşarak basın açıklaması yaptı. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, açıklaması sosyal mesafe kuralına uyarak ve maske takarak gerçekleştirdi.

Alanya Millet İttifakı'ndan maskeli ortak açıklama
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs tedbirleri kapsamında her türlü çalışmayı özveriyle yaptığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Korona virüsü bizleri de tehdit ediyor. CHP Genel Merkezi’nin talimatıyla her türlü tedbiri aldık. Sağlık Bakanlığı’nın 14 madde kuralına riayet ediyoruz. CHP’li İstanbul, Ankara ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasının engellenmesini kabul edemiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Canı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle toplantılarımızı yapamıyoruz. Biz de kendimiz ve halkımızın sağlığı için kişisel tedbirlerimizi alıyoruz. Çalışmalarımızı sosyal medya aracılığı ile sürdürüyoruz. Devletin yapacağı bir çok çalışma var. Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM aracılığı ile yardımlarını sürdürüyor. İmkanı olan vatandaşlar ATASEM’e yardımda bulunsunlar, ihtiyaç sahipleri de ATASEM’e başvursunlar” diye konuştu.












Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83