ALANYA MUTFAĞI ULUSLARARASI BOYUTLARA TAŞINIYOR

Alanya Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen şeflerinin katılacağı “Yöresel Lezzetlerden Dünya Lezzetlerine” konferansı düzenliyor.

ALANYA MUTFAĞI ULUSLARARASI BOYUTLARA TAŞINIYOR
Mutfak Mirası Avrupa ağına Türkiye’den kabul edilen tek şehir olan Alanya’nın leziz tatları ve yöremizde yetiştirilen her türlü gıdanın tanıtımını uluslararası boyutlara taşımayı hedefleyen Alanya Belediyesi, “Yöresel Lezzetlerden Dünya Lezzetlerine” konferansı düzenleniyor. 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 14.00’te AHEP Üniversitesi Mor Salon’da düzenlenecek Konferans’a Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uluslararası Executive Chef Fikret Özdemir, Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Uluslararası Executive Chef Fatih Açıkça ve Çanakkale Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uluslararası Executive Chef Hüseyin Çetin katılıyor.

Alanında Türkiye’nin önde gelen şeflerinin katılacağı “Yöresel Lezzetlerden Dünya Lezzetlerine” konferansı ile gastronomi sektöründe faaliyet gösteren Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Üniversiteler bir araya geliyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tarihimiz, doğamız ve eşsiz güzelliklerimizin yanı sıra köklü bir geçmişe sahip olan mutfağımızın da uluslararası boyutta etkin tanıtılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gastronomi alanında bireysel veya kurumsal çalışmaları bulunan tüm vatandaşları ve yöresel lezzet dostlarımızı konferansa bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83