Alanya Muzu YÖREX'te tanıtılacak

Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin bu yıl 8.’si düzenlenecek Yörex Fuarı’nda Muz Üreticileri Birliği olarak Alanya stantlarını Alanya Muzu ile donatacaklarını söyledi.

Alanya Muzu YÖREX'te tanıtılacak
Antalya’da her yıl açılan ve artık geleneksel hale gelen YÖREX Fuarının bu yıl 8.’si düzenlenecek. 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında ANFAŞ Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuara Türkiye’nin farklı bölge ve illerinden yüzlerce firma ve sivil toplum örgütü katılacak. Her yöre kendi bölgesine ve şehrine ait yöresel ürünlerle fuarda boy gösterecek. Alanya’dan da fuara katılım olacak. Alanya Muz Üreticileri Birliği de her yıl gerçekleştirilen fuara bu yıl da Alanya’nın muzu ile katılacak. Alanya stantlarında Alanya Muzu boy gösterecek.

Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Güney, “Fuara her yıl Alanya Muzu’nu gönderiyoruz. Bir çok stantta yer alan Alanya Muzu büyük ilgi görüyor. Böylece hem Alanya Muzu’nu ülke genelinde tanıtmış oluyoruz. Hem de fuara katkı sağlıyoruz. Stantlarda yer alan Alanya Muzu’nu tadan misafirler farklı bir aroması olan Alanya Muzu’na bayılıyor. Alanya Muzu’nun üretiminin ve pazarlamasının arttırılması için gereken çalışmaları yapıyoruz.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83