Alanya'nın 2018 yatırım planı tamam

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 2018 yatırımı planlamasını tamamladıklarını belirterek “Alt ve üst yapıdaki önemli sorunları kökten çözeceğiz“ dedi.

Alanya'nın 2018 yatırım planı tamam
Güney, ekibiyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e sunum yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen sunuma Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı. 

Bir saat süren sunumda bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Merkez ve Kırsalına yaptığı yatırım ve hizmetleri kısa anlatıldı ardından 2018 yılı yatırımına alınması talep edilen çalışmalar hakkında Başkan Türel’e detaylı bilgiler verildi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede “ Büyükşehir Belediye Başkanımıza İlçe Başkanımız Mustafa Toklu’nun da katılımı ile hem Büyükşehir hem de Asat birimlerimizin 2018 yılı içinde yapmayı planladıkları alt ve üst yapı hizmetleri konusunda ayrıntılı bir sunum yaptık. Başkanımız yaptığımız sunumu beğendi ve bu yıl içinde hem kırsal alanda hem de merkezde özellikle alt yapı konusunda sorunlu bir yer kalmaması talimatını verdi. Taleplerin bir çoğuna olumlu bakan Başkanımız plana alınması ve yapılması konusunda ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Asfalt, su ve kanalizasyon konusunda bir çok çalışma yapılacak ve Alanya’ya önemli yatırımlar yapılacak. Diğer yandan kırsal mahallerle ilgili tespit ettiğimiz ve muhtarlarımızın da talep ettiği bir çok sorunu çözüyoruz ve bu yıl için de çözmeye devam edeceğiz. Amacımız alt yapı konusunda sorunsuz bir Alanya oluşturmak.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83