Alanya'nın eğlence mekanları denetlendi

Alanya Belediyesi, 2018 yılına sayılı günler kala vatandaşların huzurlu ve güven içinde bir yılbaşı geçirebilmesi için tedbirlerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğü Çevre, Gıda ve Hijyen ekibi, merkez ve mahallelerde bulunan eğlence mekanlarında denetim yaptı. Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın da eşlik ettiği denetimlerde ruhsat ve hijyen denetimi gerçekleştirildi.

Alanya'nın eğlence mekanları denetlendi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çevre, Gıda ve Hijyen Ekibi, Alanya’da faaliyet gösteren imalat ve perakende sektöründe olduğu gibi, eğlenerek vakit geçirmek isteyen vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde zamanlarını geçirdiği eğlence mekanlarında ruhsat ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Bar kısımlarının denetimleri sırasında işyerlerinde, haşere ilaçlaması ve  insanlara bulaşması muhtemel risklerin önlenmesi için, kullanılan bardak, buz makinası ve her türlü ekipmanın doğru temizliğinin yapılması hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 Özellikle kapağı açılan alkollü içeceklerin kullanımı konusuna ağırlık verilen denetimlerde  işyerlerinde personel hijyenine ve çalışanlara ait hijyen eğitim belgeleri de kontrol edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 11:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83