Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesi belli oldu

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür’lüğünün düzenlendiği ‘En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe’ yarışmasında jüri değerlendirmeleri tamamlandı. Dereceye giren en güzel balkon ve en güzel bahçe sahiplerine ödülleri törenle verilecek.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesi belli oldu
Alanya Belediyesi, çevre bilincini ve sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenlemesi ve kent peyzajına ilgisini teşvik etmek amacıyla para ödüllü ´En Güzel Balkon Bahçe´ yarışması düzenledi.

20 Şubat 2017 tarihinde başlayan yarışma başvuruları, 21 Nisan’da sona erdi. Yapılan başvurular jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren balkon ve bahçeler belirlendi.

JÜRİ ÜYELERİ BALKON VE BAHÇELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Başvurular tamamlandıktan sonra, 2-3 Mayıs 2017 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Reyhan Erdoğan Başkanlığında Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Hasan Uysal, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı Umut Sinan Çopur, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, AFSAK Dernek Başkanı Ali Aral’dan oluşan jüri heyeti, başvuruları yerinde değerlendirdi. Dereceye girenlere ödülleri daha sonra belirlenecek tarihte, düzenlenecek bir programla sahiplerine dağıtılacak.

EN GÜZEL BALKON VE BAHÇE SAHİPERİNE ÖDÜL

Yarışmada dereceye giren her balkon ve bahçeye ödülleri ayrı ayrı verilecek. Birincilere 2.000 TL, ikincilere 1.500 TL, üçüncülere 1.000 TL para ödülü dağıtılırken ayrıca plaket ve mansiyon ödülleri de verilecek.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışmasının düzenlenme amacının halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını arttırmak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83