Alanya'nın eski başkanları karpuza işlendi

Alanya'nın geçmişten günümüze tüm eski başkanlarının karpuz üzerine resmedildiği sergi turizm festivalinde sergilendi. Yücel karpuz sanatçılarına teşekkür etti.

Alanya'nın eski başkanları karpuza işlendi
Okurcalar'da bulunan Laguna Beach Alya Resort Otel mutfağında kısım şefi olarak çalışan Sadi Gür ilginç bir sanatı icra ediyor. Karpuz üzerine şekiller yaparak bir tablo gibi istediğini resmedebiliyor. 


Alanya Belediyesi'nin de onayıyla Sadi Gür bir sergi hazırlayarak geçtiğimiz günlerde yapılan Turizm ve Sanat Festivali'nde sergileme fırsatı buldu. Sergi büyük beğeni toplarken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'de karpuz sanatına hayran kaldı. 


Sadi Gür ve asistanı Erkan Şen'in 6 saatlik çalışma sonucu hazırladıkları sergide 25 Alanya Belediye Başkanı tek tek karpuzlara resmedildi. Başkan Yücel ve MHP Antalya milletvekilleri sergiyi ziyaret ettiler. Uzun süre karpuzları inceleyen Yücel, eski başkanları MHP'li Milletvekillerine anlattı. Ayrıca karpuza yapılmış resmi Yücel'e plaket halinde hediye edildi. 


Karpuz sanatçısı Sadi Gür,  önceden bir çok ünlü ismi de karpuz üzerine işlediğini belirterek, "Festivalde bizlere destek olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e, Nimet Hacıkura'ya Sevda Çapaerdoğmuş'a, Lila Form sahibi Faruk Bey ve Laguna Beach Alya Resort İşletme Müdürü Kamil Yaman Bey'e teşekkür ederim. Ahçıbaşı Ahmet Yılmaz'a destekleri için teşekkür ediyorum" dedi. 


Sergi hakkında konuşan Gür, "Halkın yoğun ilgisi bizi mutlu etti. 'Sevgi hep vardı' sloganı ile eski başkanlarımızı karpuzlara işledik. Başkanımız Yücel'de sergiyi çok beğendi ve bizlere teşekkür etti. Gurur duyduk" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83