Alanya'nın güvenliği masaya yatırıldı

Alanya İlçe Güvenlik Danışma Kurulu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında toplandı

Alanya'nın güvenliği masaya yatırıldı


Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen suç önleme faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla bugün Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun başkanlığında ve himayelerinde Alanya’da bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün diğer birimlerinin geçtiğimiz 7 ayda suçla mücadele ve suç oluşmadan suç ve suçluya karşı vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Suç önleme konusunda kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun arttırılması ile ilgili kararların alındığı toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri güvenlik konusunda isteklerini dile getirdiler.
Toplantıya katılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları suçla mücadele ve güvenli bir kent yaşamının oluşması için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini açıkladılar. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83