Alanya'nın kaldırımlarında motosikletin ne işi var?

Alanya'nın kaldırımlarında motosikletin ne işi var?
Alanya'nın bitmek bilmeyen sorunu olan kaldırımda motosiklet kullanımı, vatandaşları çileden çıkarıyor. İlçenin merkezinde şahit olunan görüntüler motosiklet sürücülerinin bilinçsiz davranışını da ortaya çıkarıyor.
Alanya'nın büyük sorunu haline gelen kaldırım işgalleri, özellikle yaz döneminde motosiklet kullanımının artması ile gün yüzüne çıkıyor. İlçenin merkezinde kaldırımı araç yolu gibi kullanan motosiklet sürücüleri, hem kendi canını hem de yayaların canını tehlikeye atıyor. En işlek caddelerden birisi olan Atatürk Caddesi'nde bulunan kafe ve restoranların bulunduğu bölgede, yayaların yoğun olmasına rağmen onlara aldırış etmeden kaldırımda motosiklet kullanan sürücüler pes dedirtiyor.

'YETER ARTIK'

Durumdan rahatsız olan vatandaşlar, "İnsanlar burada çocukları ile geziyorlar. An geliyor çocuğun elini bırakıp rahat rahat gezmesini istiyorlar. O esnada bir motosikletlinin gelip o çocuğa çarptığını düşünsenize. Bu vebale girmek isteyen var mıdır? Yapmasınlar. Kaldırımlarda motosikletlerini kullanmasınlar. Ne yayanın ne de kendi canlarını tehlikeye atsınlar. Bunu yapmaktan vazgeçin artık" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83