Alanya'nın o mahallesindeki kadastro hataları düzeltiliyor

Yaylaların tapu çalışmalarında yapılan isim hatasının düzeltilmesi için Antalya Valiliği’ne dilekçe yazan muhtar Ahmet Top’a Alanya Belediyesi’nden cevap geldi. Tapu çalışmalarındaki hata ocak ayından itibaren düzeltilecek.

Alanya'nın o mahallesindeki kadastro hataları düzeltiliyor

Mahmutlar’daki yaylalarda yapılan tapu çalışmalarının Şıhlar Mahallesi olarak yapılmasının ardından isim hata yapıldığını ve tapudaki mahallenin Mahmutlar Mahallesi olarak değiştirilmesi gerektiğini belirten Alanya Mahmutlar Mahalle Muhtarı Antalya Valiliği’ne dilekçe göndermişti. Dilekçe sonrası Muhtar Top’a Alanya Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü 2051 parsel tapunun Mahmutlar Mahallesi olarak düzeltilmesi çalışmalarının sonlandırıldığı, yanlışın ocak ayından itibaren düzeltileceği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top ise kararla ilgili şunları söyledi: “Yaylalarımızda yapılan tapu çalışmaları Şıhlar Mahallesi olarak geçti. Yapılan bu hatanın düzeltilmesi için Antalya valiliğine dilekçe göndermiştim. Dilekçe sonucunda Alanya Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü 2051 parsellik alanın tapusunun Mahmutlar Mahallesi olarak değiştirileceğini, düzeltilen hatanın Alanya Belediyesi Oca Ayı Meclis Toplantısı’nda meclise sunulacağı ve gerekli düzeltilmenin yapılacağı belirtildi. Mahmutlar halkı adına Alanya Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

banner111

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83