Alanya'nın trafik akışı değişiyor

Tarihinde ilk kez katlı kavşaklarla tanışacak olan Alanya’da çalışmaların başlaması için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Alanya'nın trafik akışı değişiyor

 56 milyon liraya mal olacak Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşak projesinin başlayabilmesi için daha önce gerçekleştirilen alternatif yol belirleme çalışmasının ardından Telekom Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasının ardından araç trafiğinin verileceği güzergahta Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ekipleri tarafından sinyalizasyon kurma çalışmalarına başlandı. 

banner111
Kavşağın kapatılmasının ardından Manavgat’tan Alanya istikametine gelen araçlar Zimbitlik Mevkii’nden Kızlarpınarı Mahallesi Pelitlik Caddesi üzerinden 25 metreli yola bağlanacak. Güzergahta bulunan caddelerde trafiğin sıkışmaması ve kontrolün sağlanması amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ekipleri tarafından sinyalizasyon çalışmaları yapılıyor. Birkaç gün içinde çalışmaların tamamlanması bekleniyor. Sinyalizasyonların çalıştırılmasıyla birlikte araç trafiği yönlendirilecek ve trafiğe kapatılan Telekom Kavşağı’na ilk kazma vurulacak.  

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83