Alanya'nın yeni kavşakları trafiğe açıldı

Alanya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşaklar 5 ayda tamamlanarak söz verildiği gibi bayram öncesi trafiğe açıldı.

Alanya'nın yeni kavşakları trafiğe açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları işbirliği ile Alanya Çevre Yolu üzerinde yapımına Şubat ayında başlanan Telekom ve Ticaret Lisesi Kavşakları 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak araç trafiğine 22 Haziran 2017 tarihi itibariyle açıldı. Telekom Kavşağı’nın tamamı trafiğe açılırken, Ticaret Lisesi Kavşağı’nın Yeni Çevre Yolu’na bağlantısını sağlayan köprü ise şimdilik trafiğe kapalı tutulacak. Çevre açıldıktan sonra burası da araç trafiğine açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “ 10 gün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile bu kavşakları gezmiştik. Katlı Kavşaklar denince akla gelen en önemli Belediye Başkanı olan Menderes Türel Başkanımız, bu işlerin yapım sürecini kısa anlatmış ve işlerin takip edilince ne kadar hızlı yapılabildiğini bizlere göstermişti. Eskiden 3-5 sene süren bu yatırımlar şimdi 5 ay gibi çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmet giriyor. Bu işler kendiliğinden olmuyor. Belediye Başkanımız, Bakanımız ve hükümetimiz üzerinde durmasa bu iler kolay halledilmez. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Katlı kavşakların hayırlı ve uğurlu olmasını, sürücülerin kazasız belasız seyahat etmelerini diliyorum. Şimdi en önemli hedefimiz de Çevre Yolu’nun bir an önce açılmasını sağlamak çalışmalar oldukça yoğun devam ediyor. Umarım 2018’in sonunda o yolu da açarız “ dedi.





PEYZAJDA SONA GELİNDİ

Yeni kavşakların peyzaj çalışmasını ise Alanya Belediyesi ekipleri yapıyor. Ekipler yoldaki çalışmaların tamamlanmasının ardından onlarca personel ile kavşakta son sürat çalışmaya başladılar. Kavşaklara önce toprak ve gübre döken daha sonra ise çin eken ekipler bir çok bölgeyi çiçeklerle süslediler. Peyzaj çalışmalarında da sona gelindi ev önümüzdeki bir kaç gün içerisinde o çalışmalarında bitmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83