Alanya'nın yeni yolları açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Alanya'nın her noktasında sürdürülen yeni imar yollarının ulaşıma kazandırılması çalışmaları, Oba ve Karakocalı mahallelerinde yoğunlaştı.

Alanya'nın yeni yolları açılıyor!
Alanya Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine vatandaşların ulaşımında sorun yaşamaması için aylar öncesinden yeni hastane çevresinde bulunan imar yollarının açılması çalışmalarına başlamıştı. Bu bölgede yeni yollar

vatandaşların hizmetine sunulurken, bu bölgede yapım çalışmaları süren Obaçayı Köprüsü ve çevresindeki imar yolları da açılıyor. Alanya Belediyesi ekiplerinin aralıksız olarak çalıştığı bölgede son olarak Karakocalı Mahallesi'ndeki 15 metrelik imar yolu çalışması da başladı. Oba ve Karakocalı mahallelerindeki yeni yollardan yapımı tamamlananlar, 50 metrelik yeni çevreyoluna bağlanıyor.

'HİZMETTE MOLA YOK'

Altyapı, üstyapı ve belediye hizmetlerinin yanısıra yeni yatırımlara hiç ara vermediklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Dünyanın modern şehirlerinde hangi olanaklar varsa, halkımızın da o olanaklara sahip olması için aralıksız çalışıyoruz. Yeni yollar, yeni parklar, yeni yatırımlarla halkımıza hep bir gün öncekinden daha güzel, daha yaşanılır bir Alanya sunmak önceliğimiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83