Alanya pırıl pırıl oldu

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bayram öncesinde olduğu gibi Bayram sonrasında da çalışmalarını aralıksız sürdürerek kenti pırıl pırıl yaptı.

Alanya pırıl pırıl oldu
Alanya Belediyesi, 3 gün süren ve yerli-yabancı binlerce insanın tercihi olan Alanya’da temizliğe büyük özen gösterdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bayram süresi boyunca gösterdiği titizliği Bayram sonrasında da yoğun tempoyla devam ettirerek şehrin her zamanki gibi temiz kalmasını sağladı. Özellikle şehir genelinde halkın ve turistlerin yoğun olarak uğradığı cadde ve sokaklarda gerekli temizlik çalışmaları yapılarak şehrin temiz görünümü devam ettirildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan Bayramı’nda yaşanan yoğunlukta temizliğe ekstra önem gösterdiklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Alanya Belediyesi olarak Bayram süresince temizliğe ekstra önem gösterdik. Ekiplerimiz vatandaşların ve misafirlerimizin yoğun olarak uğradığı cadde ve sokaklarda 24 saat görev yaparak şehrimizin temizlik konusundaki imajını üst seviyede tuttu. Bayram sonrasında da aynı motivasyonla çalışmalarımız devam ederek hem vatandaşlarımıza hem de misafirlerimize temiz bir Alanya sunmaya devam ediyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83