ALANYA POSTASI 11 YAŞINDA

29 Ekim 2005 günü "Gerçek Haber Gazetesi" sloganıyla ilk sayısını çıkartarak yayın hayatına başlayan Alanya Postası Gazetesi 10 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

ALANYA POSTASI 11 YAŞINDA
11. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Alanya Postası sahiplerinden Mehmet Ali Gürses "Benimsemiş olduğumuz yayın ilkesi, dürüst, tarafsız, doğru haber ve gazetecilik anlayışı ile siz değerli okuyucularımızdan aldığımız güçle yoluna devam ediyoruz. Her zaman yayın politikamızın temel ilkesi güzel Alanya'mızın menfaatleri olmuştur. Gazetecilik görevimizi yerine getirmekten gurur duyuyoruz ve 11'inci yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşıyoruz"dedi. Alanya Postası'nın kendine has özellikleri olduğuna da dikkat çeken Gürses "Kendimize has üslup ve yaptığımız haberlerle her zaman okuyucularımızın takdirini kazanarak 10 yılı geride bıraktık. Alanya Postası Gazetesi ailesine her fırsatta ilgi ve alakasını esirgemeyen Alanya halkından ve siz değerli okurlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" diye konuştu.

DİM'DEN TEBRİK MESAJI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Postası Gazetesi'nin 11. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda "Alanya medyası, köklü kuruluşlarından aldığı büyük güçle Türkiye'nin en az 50 ilinin medyasını sollamıştır" dedi.
Alanya Postası Gazetesi'nin Alanya medyasının mihenk taşlarından olduğunu vurgulayan Dim, "Alanya Postası, 11 yıldır kaliteli çizgisinden ödün vermeden bugünlere gelmiştir. AGC olarak, Alanya Postası Ailesi'nin 11. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu yaşıyor, bu güzide kurumun kurucuları ve yöneticileri olan başarılı meslektaşlarımız Hilmi Karagöz ve Mehmet Ali Gürses nezdinde tüm Alanya Postası çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83