'Alanya sahillerinde yeni düzenlemelerimiz olacak'

Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Alanya'da her sorunu ortak akılla çözmeliyiz" dedi.

'Alanya sahillerinde yeni düzenlemelerimiz olacak'

 Meclis Başkanı Mehmet Anılgan, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Demirel ve Alanya'daki üyeleri ile Kaymakam Tanrıseven'i makamında ziyaret eden Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı İnanç Kendiroğlu, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

banner111
Çok sıcak karşılandıklarını belirten Başkan Kendiroğlu, "Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Şubemizin Antalya İl sınırları içinde bulunan Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik, Belek, Antalya Merkez, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Kalkan’dan üyeleri bulunmakta. Alanya'da 150'in üzerinde üyemiz mevcut. Alanya Kaymakamlığı'mızın desteği ve işbirliği ile Alanya sahillerinde yeni düzenlemelerimiz olacak. Hedeflerimizin arasında; eğitim, marinacılık, acentecilik, sualtı ve su üstü sporları, yatçılık gibi alanlar var. Alanya’da denizcilik sektörünün sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümüne ilişkin planlanan projelerin, hayata geçirilmesi için görüşmeler yapıyoruz" dedi.

"ALANYA'MIZIN SAHİLLERİNE YENİ DÜZENLEMELER GETİRECEĞİZ"

Alanya'da her sorunu ortak akılla çözmeye çalıştıklarını ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkan Kendiroğlu ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Her türlü desteği Kaymakamlık olarak vermeye hazırız. Batık Deniz Turizmciliği ve su sporlarına destek vereceğiz. Yeni turizm sezonunda Alanya'mızın sahillerine yeni düzenlemeler getireceğiz. Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanlığı ile her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83