Alanya şehidi için Kızılot'a akın etti

Manavgat'ta bugün yapılan şehit Cumali Gür'ün cenaze törenine Alanya halkı akın etti.

Alanya şehidi için Kızılot'a akın etti
Kuzey Irak Kanireş bölgesinde görev yapan 26 yaşındaki sözleşmeli er Cumali Gür’ün acı haberi Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılot bölgesinde yaşayan ailesine dün verilmişti. 20 yıldır Manavgat'ta yaşayan ve aslen Konya Ereğli’den olan şehidimizin cenaze töreni için Alanya adeta Manavgat'a akın etti. Alanya'nın komşusu Kızılot'ta yapılan cenaze meraisimi için binlerce Alanyalı yollara düştüler ve cenaze törenine katıldılar.

Alanya Belediyesi'de, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatı ile cenaze töreni için Kızılot'a otobüsler kaldırdı. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, ülkücü gençlerle birlikte yola çıkarken, "Şehidimize son görevimizi yerine getirmek üzere teşkilatımızla birlikte yola çıktık. Emanetin emin ellerde şehidim." dedi.

Törene katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Kuzey Irak Kanireş bölgesinde şehit olan Manavgatlı Cumali Gür kardeşimizi binlerce vatandaşımızla birlikte ebediyete uğurladık. Allah, Şehidimize ve Vatanımızın bekası için şehit düşen bütün yiğitlerimize rahmet eylesin." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83