Alanya semaları renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Damlataş Mağarası önündeki alan ve Kleopatra Plajı’nda gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği’ne aileler çocuklarıyla birlikte büyük ilgi gösterdi.

Alanya semaları renklendi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya Merkez ve İlçelerinde 23 Nisan Ulusal Emenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü. Alanya’daki Uçurtma Şenliği Damlataş Mağarası önü ve Kleopatra Plajı’nda gerçekleştirildi. Yüzlerce Alanyalı Aile çocuklarıyla Uçurtma Şenliği’ne katıldı. Şenliğe katılan tüm çocuklara ücretsiz olarak uçurtma dağıtıldı.

Uçurtmalar turistlerin de ilgi odağı oldu

Uçurtmalarını alan aileler, çocuklarıyla birlikte önce uçurtmalarını hazırladılar ardından gökyüzüne saldılar. Havanın güzel, rüzgarında istenilen düzeyde olması şenliğe katılanların keyfini yerine getirdi. Kısa sürede Kleopatra Plajı semaları rengarenk uçurtmalarla dolup taştı. Plajda güneşlenen ya da denize giren turistler de çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Alanyalılar gün boyu çocuklarıyla güzel bir vakit geçirmenin keyfini yaşarken, organizasyonu düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83